Top

Tegels 33 x 55 cm

Vloertegel 33 x 55 cm

 

Mooie grote tegels die uw ruimte niet klein laten lijken? Dan kunt u wand of vloer tegels gebruiken van 33 x 55 cm. U kunt deze tegels gebruiken in de badkamer maar ook in de wc of toilet ruimte komen deze tegels mooi uit.

Wilt u mooie strakke witte glanzende tegels voor een rustig uiterlijk op de wand of liever lichte en donkere matte tegels met een lichte tekening op de vloer of de muur, ook dan hebben wij daar tegels voor in de afmeting 33 x 55 cm. 

Omdat deze tegels van 33 x 55 cm als vloer en wandtegel gebruikt kunnen worden, kunt u deze tegels ook in de gang of hal gebruiken maar natuurlijk ook in de keuken. De combinatie van lichte tegels op de muur en donkere tegels op de vloer zal uw ruimte veranderen in een sfeervolle ruimte.

 

Twijfelt u nog? Bij LineaDirect kun u een gratis sample aanvragen door ons een mail te sturen zodat u een beter zicht krijgt hoe de tegel eruitziet. Met een sample ziet u meteen of dit het product van uw keuze is. Wilt u liever een groot oppervlak zien met de tegel? Dan ben u van harte welkom in onze showroom. 

Urban Rust Marengo 33 x 55 cm, €12,95 m2
Nieuw

Urban Rust Marengo 33 x 55 cm, €12,95 m2

€ 23,83
Prijs per doos 1,84 m2