Top

Tegels 20 x 120 cm

Vloertegel 20 x 120 cm

Mensen durven steeds meer met tegels. Er worden meer en meer grenzen overschreden. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden en zijn tegels veel stijlvoller. Als de keuken en woonkamer worden voorzien van eenzelfde vloertegel vormen ze één geheel.

 

Vloertegels worden vandaag de dag echter ook uit de woonkamer doorgetrokken naar buiten op het terras. Bedenk daarnaast dat repeteren of uniformiteit van tegelgebruik op verschillende woonlagen een woonruimte rust en ruimtelijkheid geeft.

 

Toepassing van één soort (neutrale) tegel in alle woonruimten die tegen een stootje moeten kunnen en onderhoud vriendelijk dienen te zijn is het ultieme chique. Pas de gekozen tegel toe in je entree, garderobe, overloop, keuken, bijkeuken, toilet én badkamer(s) voor het mooiste resultaat. 

 

Sample

Twijfelt u nog? Bij LineaDirect kun u een gratis sample aanvragen zodat u een beter zicht krijgt hoe de tegel eruitziet. Met een sample ziet u meteen of dit het product van uw keuze is. Wilt u liever een groot oppervlak zien met de tegel? Dan ben u van harte welkom in onze showroom. 

Legno Ceniza 20 x 120 cm, €19,95 m2

Legno Ceniza 20 x 120 cm, €19,95 m2

€ 28,73
Prijs per doos 1,44 m2