Top

Tegels 15 x 30 cm

Wandtegel 15x30 cm

Een trend van tegenwoordig is de toepassing van aparte formaten. Vooral grote en langwerpige wandtegels worden in badkamers gebruikt. Onze serie wandtegels 15 x 30 speelt op deze trend voor badkamerwanden in: horizontale belijning met veelal een smalle voeg.

 

De badkamer wordt door velen steeds vaker als belevingsruimte gezien. Gelukkig kan er, dankzij de moderne techniek steeds meer met tegels. LineaDirect verkoopt alle soorten tegels in verschillende formaten. Tegels zijn duurzaam en daarom worden tijdloze kleuren als wit, crème en grijs veel gebruikt worden. We hebben meerdere tinten wit voor een neutrale, tijdloze en frisse uitstraling. Daarnaast leveren we, passend in de huidige trends, ook verschillende decor en mozaïektegels 15 x 30 voor de wand of vloer om een intiemere sfeer te creëren. 

 

Tegels kunnen ook eenvoudig worden gecombineerd met andere materialen zoals glas, beton of RVS. Doe inspiratie over mogelijke combinaties op door het bekijken van de foto’s welke bij al onze tegels worden gepubliceerd.

 

Sample

Twijfelt u nog? Bij LineaDirect kun u een gratis sample aanvragen zodat u een beter zicht krijgt hoe de tegel eruitziet. Met een sample ziet u meteen of dit het product van uw keuze is. Wilt u liever een groot oppervlak zien met de tegel? Dan ben u van harte welkom in onze showroom. 

Oxo Decor Paris 15 x 30 cm, €3 p/m2
85% Korting

Oxo Decor Paris 15 x 30 cm, €3 p/m2

€ 19,95 € 3,00
Prijs per doos 1 m2