Top

Tegels 10 x 20 cm

Vloertegel 10 x 20 cm

Een vloertegel met afmeting 10 x 20 cm wordt gezien als een standaardformaat voor wandtegels maar deze tegels met houtlook en structuur zijn uitstekend te gebruiken als vloertegel. Een leuk idee is om een 10 x 20 cm tegel te combineren met andere formaat.

 

De vloertegels van LineaDirect zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en geschikt voor intensief gebruik. Een badkamer vraagt een sterke tegel zodat u deze goed kan schoonhouden en schoonmaakmiddelen het vuil verwijderen maar waarbij de tegel zelf niet wordt aangetast.

 

Gewoonlijk wordt een tegel van 10x20 horizontaal geplaatst. Al eens gedacht aan het verticaal plaatsen van de 10x20 tegels waarmee je een totaal andere uitstraling krijgt? Gebruik je fantasie om met een mix van kleuren een unieke muur te creëren. Een tegelzetter kan je adviseren over de mogelijkheden van wandtegels 10 x 20. 

 

Sample

Twijfelt u nog? Bij LineaDirect kun u een gratis sample aanvragen zodat u een beter zicht krijgt hoe de tegel eruitziet. Met een sample ziet u meteen of dit het product van uw keuze is. Wilt u liever een groot oppervlak zien met de tegel? Dan ben u van harte welkom in onze showroom.